Καλώς ήλθατε στο Parkour.GR !

Μία πλήρης πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την τέχνη μας. Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη μπορείτε να ξεκινήσετε από τα επιλεγμένα μας άρθρα.
Κοινότητες και Ομάδες στον Ελλαδικό χώρο

Είμαστε πολύ περήφανοι που η ελληνική κοινότητα Parkour έχει μεγαλώσει τόσο και τα τελευταία χρόνια έχουν σχηματιστεί ομάδες και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το Parkour και να βρει άτομα να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα είναι πολύ ανεβασμένο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο πολλές ομάδες να μπορούν να παρουσιάσουν πολύ αξιόλογη...

Read more...
A Call To Arms / Στα όπλα

Πότε ένα traversing 30 μέτρων, με ένα παιδί να κρέμεται από την πλάτη σου έγινε λιγότερο σημαντικό από ένα άλμα 5 μέτρων μεταξύ δύο υπόστεγων με προσγείωση σε άμμο;

 

Δεν δίνω δεκάρα για τα...

Read more...

Video of the week

2nd Athens International Parkour Seminar with Parkour Generations


Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου σεμιναρίου που διοργανώθηκε πέρσι τον Μάρτιο σε συνεργασία με την ομάδα Parkour Generations, o Blane επιστρέφει στην Αθήνα και φέρνει μαζί του τον Leon Lawrence για ένα ακόμα διήμερο σεμινάριο στις 17 & 18 Μαΐου.

Μια καλή ευκαιρία για όλους, αρχάριους και προχωρημένους, να προπονηθούν, να μάθουν καινούρια πράγματα και να μιλήσουν με παλαιότερους αθλητές.

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες!

Μπορείτε ωστόσο να δηλώνετε τη συμμετοχή σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής:
€ 15 / ημέρα
€ 25 / διήμερο

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε τον Παναγιώτη στο 6979148277


Στα πλαίσια του σεμιναρίου, θα διοργανωθεί επίσης από 14 μέχρι 16 Μαΐου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ADAPT Course της Αγγλικής Ομοσπονδίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για λεπτομέρειες.


After the great success of last year’s first international Parkour seminar, in collaboration with the Parkour Generations, coaches Blane and Leon Lawrence return to Athens for a two-day seminar on 17 & 18 May.

A good opportunity for everyone, beginners and advanced, to train, learn new things and talk with older athletes.

Declare your participation now, as places are limited and will be kept strictly prioritized .

Participation fee : € 15 / day
€ 25 / weekend

For information and enrollment call 6979148277 to Panagiotis

Facebook Event

 

comments
 parkour.GR fan page