Καλώς ήλθατε στο Parkour.GR !

Μία πλήρης πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την τέχνη μας. Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη μπορείτε να ξεκινήσετε από τα επιλεγμένα μας άρθρα.
Κοινότητες και Ομάδες στον Ελλαδικό χώρο

Είμαστε πολύ περήφανοι που η ελληνική κοινότητα Parkour έχει μεγαλώσει τόσο και τα τελευταία χρόνια έχουν σχηματιστεί ομάδες και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το Parkour και να βρει άτομα να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα είναι πολύ ανεβασμένο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο πολλές ομάδες να μπορούν να παρουσιάσουν πολύ αξιόλογη...

Read more...
A Call To Arms / Στα όπλα

Πότε ένα traversing 30 μέτρων, με ένα παιδί να κρέμεται από την πλάτη σου έγινε λιγότερο σημαντικό από ένα άλμα 5 μέτρων μεταξύ δύο υπόστεγων με προσγείωση σε άμμο;

 

Δεν δίνω δεκάρα για τα...

Read more...

Video of the week

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διοργάνωση A.D.A.P.T.

Υπάρχει η διάθεση και η σκέψη να διοργανωθεί στην Αθήνα ένα course για το ADAPT Level 1 σε συνεργασία με την ομάδα Parkour Generations.

H πιστοποίηση ‘’Art du Déplacement And Parkour Teaching’’ (ADAPT) είναι η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση διδασκαλίας για parkour / freerunning / art du déplacement που έχει δημιουργηθεί από τους αρχικούς ιδρυτές της τέχνης του Parkour (την ομάδα Yamakasi και τους πρώτους traceurs από το Lisses, (Παρίσι) την γενέτειρα του parkour).

Το course για το Επίπεδο 1 διαρκεί 3 ημέρες από 9πμ μέχρι 5μμ κάθε μέρα. Οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε μια ποικιλία από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζητήσεις και προπονήσεις.

Το course θα ολοκληρωθεί με γραπτή εξέταση και πρακτική αξιολόγηση από έναν εκπαιδευτή Level 3.

9 επιπλέον ώρες (τουλάχιστον) εποπτευμένης προπόνησης με ένα επίπεδου 2 ή μεγαλύτερο εκπαιδευτή και 1 ώρα αξιολογήσιμης ζωντανής προπόνησης με εκπαιδευτή επιπέδου 3 πρέπει να ολοκληρωθεί ικανοποιητικά εντός 6 μηνών από το τέλος του course, πριν ο υποψήφιος λάβει την πιστοποίηση.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15/12/2013 Εφόσον υπάρξει ανταπόκριση θα προχωρήσουμε στην επιβεβαίωση του course. Πιθανές ημερομηνίες είναι το τριήμερο26-28/3/2014 ή 2-4/4/2014 (Τετάρτη - Παρασκευή) ενώ το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Parkour όπου θα μπορούν οι υποψήφιου να κάνουν τις 9 ώρες εποπτευόμενης προπόνησης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το κόστος θα είναι περίπου €330 - €340 (εξαρτάται από τις ισοτιμίες) Αξίζει να αναφερθεί ότι το κόστος για συμμετοχή στο συγκεκριμένο course στην Αγγλία είναι περίπου €430 (+τα έξοδα ταξιδιού που θα είχε κάποιος)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Παναγιώτη στο 6979148277 και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comments
 parkour.GR fan page