Μαθήματα στη Λάρισα

To Independance Studio – Larissa σε συνεργασία με το parkour.gr και μέλη της κοινότητας Parkour in Larisa, δημιούργησε τμήματα parkour στις εγκαταστάσεις του.

Η σχολή δίνει την επιλογή σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του Parkour να εξασκηθούν και να προπονηθούν χωρίς η ηλικία να παίζει κανέναν ρόλο. Διαθέτοντας ειδικό χώρο με εξοπλισμό κατάλληλο για Parkour για τις ανάγκες των νέων μαθητών αλλά και των πιο έμπειρων ασκουμένων.

Τα τμήματα απευθύνονται σε έφηβους και ενήλικες που θέλουν να ξεκινήσουν και να ασκηθούν με αυτόν το τρόπο κίνησης, αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με κάποια άλλη τέχνη-άθλημα και θέλουν να εμπλουτίσουν την προπόνησή τους. Το parkour σαν τέχνη κίνησης μπορεί να βοηθήσει άλλες δραστηριότητες σαν τον χορό ώστε να αποκτήσει ο χορευτής καλύτερη ισορροπία, ενδομυϊκή συναρμογή, αρμονία στην κίνηση, με αποτέλεσμα να γίνουν καλύτεροι σ’ αυτό που ήδη κάνουν ή για να προσθέσουν στοιχεία στις χορογραφίες τους.

Στην καθημερινή προπόνηση γίνονται ασκήσεις ενδυνάμωσης, αντοχής, δύναμης, ταχύτητας και τεχνικής, όλα αυτά προσαρμοσμένα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά με προτεραιότητα, πάντα την ασφάλεια.

Μπορεί ο καθένας να θέσει τα δικά του όρια και τον δικό του χρόνο εξέλιξης και ανάπτυξης, δεν υπάρχει πίεση σε κανέναν για να κάνει κάτι που δεν θέλει, εκτός αν κρίνει ο προπονητής ότι ο μαθητής είναι έτοιμος, οπότε τον εμψυχώνει και τον βοηθάει για τη δική του εξέλιξη.

Όπως δεν υπάρχει διάκριση σε ηλικία, σωματική διάπλαση και επίπεδο, έτσι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των γυναικών και των αντρών.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία μας και να δηλώσετε συμμετοχή στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν στο τηλ: 2410 250060.

www.independance.gr