Καλώς ήλθατε στο Parkour.GR !

Μία πλήρης πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την τέχνη μας. Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη μπορείτε να ξεκινήσετε από τα επιλεγμένα μας άρθρα.
Κοινότητες και Ομάδες στον Ελλαδικό χώρο

Είμαστε πολύ περήφανοι που η ελληνική κοινότητα Parkour έχει μεγαλώσει τόσο και τα τελευταία χρόνια έχουν σχηματιστεί ομάδες και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το Parkour και να βρει άτομα να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα είναι πολύ ανεβασμένο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο πολλές ομάδες να μπορούν να παρουσιάσουν πολύ αξιόλογη...

Read more...
A Call To Arms / Στα όπλα

Πότε ένα traversing 30 μέτρων, με ένα παιδί να κρέμεται από την πλάτη σου έγινε λιγότερο σημαντικό από ένα άλμα 5 μέτρων μεταξύ δύο υπόστεγων με προσγείωση σε άμμο;

 

Δεν δίνω δεκάρα για τα...

Read more...

Video of the week

Το DK’s TOUR of MOTION επιστρέφει!

Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στο RedBullArtofMotion;

 

Αν πιστεύεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεται για να βρεθείς μαζί με τους κορυφαίους παγκόσμιους αθλητές και να αγωνιστείς ανάμεσα τους για να διεκδικήσεις μια θέση στο βάθρο του RedBullArtofMotion, τότε ετοιμάσου, γιατί το DKsTourofMotion ξεκινά!

 

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις:

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του RedBullArtofMotion για δυο συνεχόμενες χρονιές, ξεκινά για άλλη μια χρονιά το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τα up-coming ταλέντα της Ελληνικής σκηνής του freerunning! Μέσα από 4 freerunningjams, με καινούρια εμπόδια, oDK θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε 15 με 20 freerunners για να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη, όπου θα διαγωνιστούν στην PhaseA του OnsiteQualifier στις 4 Οκτωβρίου και με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του RedBullArtofMotion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου.

 

Στάσεις:

02.09 Θεσσαλονίκη

Η εκκίνηση θα γίνει στη γενέτειρά του DK, στα πλαίσια του μεγαλύτερου open-airfestival της Θεσσαλονίκης, του 9ου StreetModeFestival!

 

06.09 Λάρισα

 

08.09 Πάτρα

 

09.09 Αθήνα

 

Keepinmind:Ο DK κατάφερε να διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό του RedBullArtofMotion μέσω του onsitequalifier και κατέκτησε την 7η θέση. Τις δυο επόμενες χρονιές ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Everythingispossible! Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/rbafm & www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis.

 

Παρακολουθείστε το DKsTourofMotiontrailer και εγγραφείτε εδώ:

https://www.redbull.com/gr-el/dks-tour-of-motion-2017

-//-

#redbullartofmotion

comments
 parkour.GR fan page