Καλώς ήλθατε στο Parkour.GR !

Μία πλήρης πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την τέχνη μας. Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη μπορείτε να ξεκινήσετε από τα επιλεγμένα μας άρθρα.
Κοινότητες και Ομάδες στον Ελλαδικό χώρο

Είμαστε πολύ περήφανοι που η ελληνική κοινότητα Parkour έχει μεγαλώσει τόσο και τα τελευταία χρόνια έχουν σχηματιστεί ομάδες και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το Parkour και να βρει άτομα να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα είναι πολύ ανεβασμένο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο πολλές ομάδες να μπορούν να παρουσιάσουν πολύ αξιόλογη...

Read more...
A Call To Arms / Στα όπλα

Πότε ένα traversing 30 μέτρων, με ένα παιδί να κρέμεται από την πλάτη σου έγινε λιγότερο σημαντικό από ένα άλμα 5 μέτρων μεταξύ δύο υπόστεγων με προσγείωση σε άμμο;

 

Δεν δίνω δεκάρα για τα...

Read more...

Video of the week

DK’s TOUR of MOTION: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ FREERUNNER ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ!


Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του RedBullArtofMotion 2014 και 2015, ξεκινά ένα tour σε τέσσερις ελληνικές πόλεις αναζητώντας τους 15 freerunners που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.


Η εκκίνηση θα γίνει με ένα jam από τη γενέτειρά του στη Θεσσαλονίκη (03.09), στα πλαίσια του StreetModeFestival, του μεγαλύτερου open-air φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη, με επισκεψιμότητα που φτάνει τους 15.000 θεατές κάθε χρόνο.


Λίγο μετά ο DK θα περάσει από Λάρισα (07.09), και θα ακολουθήσει η Πάτρα (09.09), και η Αθήνα (10.09), σε μια αναζήτηση των φρέσκων ταλέντων του ελληνικού freerunning. Μέσα από τα jams θα δοθεί η ευκαιρία σε 15 αθλητές να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη ώστε να συμμετέχουν στο selectionjam (Σαντορίνη – 28.09) με στόχο την πρόκρισή τους στο RedBullArtofMotion την 01.10.


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις πόλεις, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/rbafm & www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis.

DK’s Tour of Motion trailer:

http://www.redbull.com/gr/el/stories/1331813271752/dk-tour-of-motion-2016

#redbullartofmotion

comments
 parkour.GR fan page