Καλώς ήλθατε στο Parkour.GR !

Μία πλήρης πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν την τέχνη μας. Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη μπορείτε να ξεκινήσετε από τα επιλεγμένα μας άρθρα.
Κοινότητες και Ομάδες στον Ελλαδικό χώρο

Είμαστε πολύ περήφανοι που η ελληνική κοινότητα Parkour έχει μεγαλώσει τόσο και τα τελευταία χρόνια έχουν σχηματιστεί ομάδες και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το Parkour και να βρει άτομα να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα είναι πολύ ανεβασμένο. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο πολλές ομάδες να μπορούν να παρουσιάσουν πολύ αξιόλογη...

Read more...
A Call To Arms / Στα όπλα

Πότε ένα traversing 30 μέτρων, με ένα παιδί να κρέμεται από την πλάτη σου έγινε λιγότερο σημαντικό από ένα άλμα 5 μέτρων μεταξύ δύο υπόστεγων με προσγείωση σε άμμο;

 

Δεν δίνω δεκάρα για τα...

Read more...

Video of the week

Parkour Seminar/Workshop with Parkour Generations in Athens

 

pkgenΟι εκπαιδευτές των Parkour Generations (Αγγλία) Blane and Stephen Moss έρχονται στην Αθήνα για ένα διήμερο, σεμινάριο στις 9 & 10 Μαρτίου. Μια καλή ευκαιρία για όλους, αρχάριους και προχωρημένους, να προπονηθούν, να μάθουν καινούρια πράγματα και να μιλήσουν με παλαιότερους αθλητές.
Η πρώτη μέρα θα λάβει χώρα σε κλειστό χώρο, στο γυμναστήριο ενόργανης του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Η δεύτερη μέρα θα λάβει μέρος σε εξωτερικό χώρο, ο οποίος θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: € 15 / ημέρα, € 25 / διήμερο
Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε τον Παναγιώτη
6979148277

Facebook Event: here


Parkour Generations coaches, Stephen Moss and Blane visit Athens for a 2 days seminar/workshop. A good chance for everyone, beginers and advanced, to meet, train and learn new things.  First day: Indoor training at Panionios gymnastics gym (Nea Smyrni) Second day: Outdoor traing. exact spot will be anounced later.

Prices: €15 per day, €25 for both days

For more info and to book your place call Panos 
(+30) 6979148277
 
comments
 parkour.GR fan page